Ride4Kika kinderen kankervrij -update-

Ride4Kika kinderen kankervrij -update- 1

Afgelopen zondag 21 april vond in Huizen de 7e editie plaats van de Ride4Kika, een motorsponsorrit voor het goede doel: kika   Ride4Kika kinderen kankervrij -update- 2

Met zo’n 3 tot 400 motoren werd de rit verreden en ik was er bij zei de gek, als EHBO-er op de motor en dat was voor mij de tweede keer dat ik voor dag en dauw opgestaan ben om op tijd, 07:30 vanuit Pernis op het evenemententerrein in Huizen te zijn. Leuk om te zien dat er zo”n grote groep vrijwilligers hun zondag opgeven om als verkeersregelaar, spitsrijder of zoals in mijn geval, als EHBO-er een bijdrage te leveren.

De rit zelf verliep probleemloos, geen uitvallers, geen ongevallen, iedereen kon van de mooie zondag en de omgevingen genieten. De spitsrijders en mobiele VKR-s moeten af en toe aardig bijpezen om het verkeer in goede banen te leiden maar ook dat verliep eigenlijk prima.

Helaas was de McDonalds die als lunch lokatie was uitgekozen iets minder goed voorbereid en liepen de wachttijden op voor de bekende lauwe snelle hap. Meerdere vrijwilligers hadden zich hierop al voorbereid en hadden zelf lunch meegenomen zodat de vertraging beperkt bleef en we uiteindelijk zonder al te veel vertraging het tweede deel konden rijden. Hier en daar even wat smallere weggetjes zodat het zgn. baksteenrijden niet veilig was maar ook hier geen gekke dingen. Aangekomen op ’t evenemententerrein wat ook het startpunt was stond de muziek al aan en was er koffie.

Bedankt organisatie voor wederom een geslaagde Ride4Kika en we zo een klein steentje hebben kunnen bijdragen aan het kankervrij maken van kinderen, de slogan van Kika.

De opbrengst wordt binnenkort bekend gemaakt maar een eerste inschatting is dat dit ergens rond de 3500,= zal zijn

Update: De opbrengst is bekend: €3300,=

Ride4Kika kinderen kankervrij -update- 3

 

QR Code

About Author

Door Marc

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.