Triumphing Cancer
0 0
Read Time:1 Minute

Zondag 15 september wordt voor de vierde keer de triumphing cancer motor sponsorrit verreden. Ik ben er sinds de eerste keer bij deze sympathieke motorrit bij geweest. De laatste keer als voorrijder. Wat is dat, een voorrijder?  Iemand met navigatie die voor een groepje motorrijders rijdt die hem volgen. Dat is relaxed voor de volgers, die kunnen hierdoor meer genieten van de omgeving en hoeven alleen maar te volgen.

Waarom ik het leuk vind? Goede vraag, ik denk dat ik graag een bijdrage wil leveren om deze motorrit goed te laten verlopen zodat het net zoals de vorige jaren een succes wordt. Er wordt geld ingezameld voor het KWF, geld inzamelen dus voor onderzoek naar kanker. Een vreselijke ziekte waar velen direct of indirect wel mee in aanraking zijn geweest of zijn. Voor dat doel draag ik graag mijn steentje bij.

Rij je geen motor maar vind je dit wel een goed initiatief dan kan je natuurlijk ook doneren. Komt bij dat de drijvende krachten achter deze rit, Patrick en Diedeke erg vriendelijke en sympathieke mensen zijn. De directe aanleiding was dat Patrick zijn moeder is verloren aan kanker.

Snap je ook meteen waarom ik bloedlink word als ik iemand deze ziekte als scheldwoord gebruikt…

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Door Marc

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.