Beschuit met muisjes
Algemeen

Onze dochter is geboren

4 juni 2018

Zaterdag 2 juni was het zo ver, onze dochter Linde zag voor het eerst daglicht. Geboren 45cm groot en 2722gram zwaar was ’t geen ‘spekkiebaby’ maar een klein mager poppetje. Dat poppetje doet het overigens nu een paar dagen verder prima. Ze drinkt lekker bij mama en doet eigenlijk alles wat je van een baby mag verwachten.

We zijn dan (eigenlijk overbodig om te zeggen) superblij en trots. D’r grote zus kon gelukkig snel d’r zusje zien en straalde helemaal.

IJsselland ziekenhuis

De weg er naar toe liep niet helemaal als gepland zoals de rit die we onder begeleiding van de politie een paar dagen voor de bevalling kregen. Uiteindelijk heeft dat alles bijgedragen aan de eigenlijk probleemloze bevalling (ingeleid) in het IJsselland ziekenhuis. Alle lof voor het personeel aldaar, of het over de kinderarts, gynaecoloog, verloskundige, verpleegster of keukenmedewerkster hebt, ze zijn allemaal zeer vriendelijk, begaan met je en geven je het gevoel een persoon te zijn en niet een patiƫnt-nummer. Daarnaast zijn wij goed begeleid door verloskundige praktijk de Linde uit Spijkenisse.

En dan nu de foto’s šŸ™‚

Geef een reactie