Marc!

mijn mening en gedachtenspinsels

Update: De nieuwe pinlock is geplaatst

1 min read
pinlock

Naar aanleiding van mijn klachten over de Schuberth C4 motorhelm die beslaat in koud en regenachtig weer, had ik contact opgenomen met mijn leverancier van de helm, voordeelhelmen.nl uit Amsterdam. Die gaven al aan dat het een bekend probleem is en ontstaan is doordat Schuberth zijn eigen implementatie had gebruikt in plaats van de orginele pinlock (een binnenvizier wat beslaan van je vizier tegen gaat). Schuberth had een soort plastic randje gebruikt wat af moet dichten tegen de binnenkant van het eigenlijke vizier maar dat werkt dus niet met slecht tot geen zicht tot gevolg. Onacceptabel uiteraard.

Schuberth ruilt nu gratis voor klagers hun nep pinlock om voor een originele. Dat is vanmiddag bij mijn helm gebeurd en ik hoop over 2 dagen met de motor op pad te kunnen en de werking van dit originele pinlock vizier te kunnen testen. In de winkel werd het al wel duidelijk dat de nieuwe pinlock wel afsluit dus ik heb goede hoop. Overigens mijn complimenten voor de medewerkers van Voordeelhelmen, die nemen gewoon de tijd voor je en helpen je keurig weer op pad. Toppie!

Update: Inmiddels dag lekker rondgereden met de nieuwe pinlock, gereden allerlei snelheden en ook nog diverse gesprekken gevoerd. Vizier beslaat niet meer, heerlijk fijn helder (breed)beeld en met de firmware update van de Sena bluetooth headset is de spraakkwaliteit verbeterd. Ik ben weer een blije Schuberth C4 gebruiker en bedankt Voordeelhelmen uit Amsterdam voor de prettige afhandeling.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.