Marc!

mijn mening en gedachtenspinsels

En de warme douche gaat naar…

1 min read
Logo

Je bent kritisch en dus ook op dingen die gewoon gaan zoals ze zouden moeten gaan. Zo bestelde ik een iPad hoes met toetsenbordje. Dat leek mij handig om goed gebruik te kunnen maken van mijn onlangs ter beschikking gekomen iPad.

Ik bestelde een hoes met toetsenbord in de kleur rosé/goud en helaas werkte het toetsenbord niet en bleek rosé/goud een wat goedkope goudkleur te zijn. Ook ontbrak een handleiding bij het toetsenbordje dus hoe ik ‘m via Bluetooth moest aanmelden was onduidelijk, zaten er krassen achterop het toestenbordje en wilde laden niet lukken. Kortom, ik was er niet bij mee.

Eén telefoontje verder en ik kon mijn bestelling kosteloos retournereniPad en zou, als mijn retour binnen was een nieuwe opgestuurd krijgen en deze keer in de kleur zwart. Ik verwachtte dat dat alles bij elkaar wel een kleine week zou gaan duren maar niets is minder waar.

Twee dagen later ontving ik de bestelde hoes en toetsenbord en ook
nog eens in het zwart zoals gevraagd en ik tik er nu dit bericht mee.

 

Helemaal blij en positief verrast door de goede klachtafhandeling en klantenservice van… smartphonehoesjes.nl en dus komen ze in aanmerking voor de warme douche!

warme douche

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.