EHBO vrijwilliger 3
0 0
Read Time:1 Minute

Ik heb bijna twee jaar geleden mijn EHBO certificaat gehaald en ben via een vriend ergens in gerold… EHBO vrijwilliger tijdens evenementen en dergelijke. Het begon toen het heet was en het zgn. hitteprotocol actief was en er een concert was van Rammstein in de Kuip. Onnodig om te zeggen dat dat in Rotterdam was.

rammsteinMijn eerste inzet als EHBO vrijwilliger meteen tijdens zo’n groot concert (zo’n 45.000 bezoekers) en met als Rammstein. Dat werd een feestje m.b.t. de show enzo. Zelf heb ik niet zo veel met de muziek van Rammstein maar de show was groots. Melanie, vriendin van ons was ook mee en is fan dus die vond ‘t helemaal geweldig. Het publiek was trouwens super, heel weinig te doen gehad behalve het hervullen van vele flesjes water wat ongetwijfeld bijgedragen heeft in het zeer geringe aantal zorgaanvragen.

Voor de EHBO-ers was het minder goed geregeld zeker m.b.t. het avondeten wat ergens rond 21:30 uiteindelijk een patatje bleek te zijn en een afgetroggeld broodje kroket.

golfkarNeemt niet weg dat ik ondertussen nog een paar keer als EHBO vrijwilliger actief ben geweest. Zoals bij een tractor evenement in Biddinghuizen. Wist jij dat Fiat en Ford samen onder de naam New Holland tractoren maakt? Nee, ik ook niet.

In Biddinghuizen was het overigens weer top geregeld. Eten en drinken was gratis en we hadden een heus golfkarretje om ons over het terrein te verplaatsen.

Woensdag 24 juli zal ik voor het eerst bij een voetbalwedstrijd zijn, iets van Feijenoord tegen Angers. Geen idee wat ik daar bij moet verwachten maar ik ga ‘t meemaken.

Ik vind ‘t leuk om wat te doen met het EHBO certificaat en los van de reiskosten is het verder vrijwilligerswerk maar dat mag de pret niet drukken.

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Door Marc

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.